1ο Γυμνάσιο Μελισσίων

horizontal rule

 

προηγούμενη επιστροφή επόμενη

Εκδηλώσεις 2003 - 2004

       

Ενδιαφέρουσες και ποικίλες οι φετινές δραστηριότητες  των μαθητών μας:

 

Μαθητές της γ' τάξης παρουσίασαν  θεατρική παράσταση στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μελισσίων με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, την οποία επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες Βασιλειάδη Παναγιώτα και Τέγα Παρασκευή. Στην εκδήλωση έλαβε μέρος η Βυζαντινή Χορωδία Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Γ. Χατζηχρόνογλου

 

 

 

 

Στα πλαίσια του προγράμματος Ολυμιακής Παιδείας, έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ αγοριών και αγώνας βόλεϊ κοριτσιών μεταξύ 1ου και 2ου Γυμνασίου Μελισσίων. Τα κύπελλα μοιράστηκαν στο 2ο Γυμνάσιο τα αγόρια και στο 1ο τα κορίτσια.

 

 

Με το σύνθημα διαβάστε γιατί χανόμαστε, η βιβλιοθήκη του σχολείου μας οργάνωσε συναντήσεις   διάσημων λογοτεχνών  οι οποίοι συνομίλησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις μαθητών διαφόρων τμημάτων.  Οι συγγραφείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή χρονιά ήταν:

bullet

Λότη Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου

bullet

Βαρελά Αγγελική

bullet

Μάνος Κοντολέων

bullet

Σοφία Μαντουβάλου

 

 

Στα πλαίσια της Αγωγής Υγείας επισκέφτηκε το σχολείο καρδιολόγος από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας και μίλησε για την πρόληψη καρδιολογικών νοσημάτων.

 

 

Διάλεξη- διάλογο έκανε η μαία κα. Σαμανίου Άρτεμις  από το Σύλλογο Μαιών - Μαιευτών Αθήνας με τα  κορίτσια της Α΄τάξης .

 

.


horizontal rule

 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων
Α. Παπανδρέου 21 15127 Μελίσσια τηλ. 210-8043321